העלאת שימוש בציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/01/2007 | 20:08 | מאת: עידו

הי, הפסיכיאטרית שלי המליצה לעלות מ10 מג ל15 מג אחרי שנה וחצי בערך של לקיחת התרופה עקב אי שקט וכו' וכו'. היא אמרה שאחת מתופעות הלוואי זה דווקא הגברת החרדה(הכוונה להעלאה במינון)אבל שזה נדיר. הכוונה שלה הייתה שזה עובר אחרי שבוע ואז זה משפיע כמו בהתחלה,או שזה קבוע ככה וצריך אז לחזור ל10 מג? תודה

28/01/2007 | 00:06 | מאת: דור

הכוונה שזאת השפעה זמנית בלבד ואח"כ ההשפעה היא אנטיחרדתית. ניתן לעלות עד 20 מ"ג ליום. התרופה מאושרת לטיפול בהפרעות חרדה ודיכאון.

29/01/2007 | 00:39 | מאת:

לעידו לא ציינת איך אתה מרגיש עם ה 10 מג', אם אין לך אי שקט וחרדות סביר שאחרי זמן קצר עם העליה במינון האי שקט (שלא בהכרח יופיע) יעלם. כל טוב דר' גיורא הידש