ציפרלקס וכולסטרול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/01/2007 | 19:41 | מאת: יונתן

אהלן אני נוטל ציפרלקס 10 מ"ג ליום מזה כמה חודשים רציתי לדעת במה זה פוגם האם זה מעלה בצורה משמעותית שומנים בדם? ורציתי לדעת:אני כבר רגיל לכדור ואני אמור לנטול אותו בערב,אבל עדיין כשאני נוטל אותו ושעה וחצי אחר כך כשאני רוצה לעשות סקס אז יש בעיה בגמירה ובכלל בחוזק הזקפה אמרו לי שאני יתרגל לכדור זה יחלוף אני כבר 3 חודשים איתו אנא תענה לי על שתי השאלות גם בקשר לשומנים ובמה זה פוגם וגם לזקפה תודה

28/01/2007 | 00:03 | מאת: דור

1. לא מעלה שומנים בדם או כולסטרול. 2. כן גורם לעיתים להפרעות בתפקוד המיני. הבעיה יכולה להיות קבועה אבל הפיכה בסיום הטיפול.

29/01/2007 | 00:35 | מאת:

ליונתן תודה לדור ואני מצטרף לדבריו כל טוב דר' גיורא הידש

29/01/2007 | 00:41 | מאת: יונתן

אוקיי אז יש משהו רפואי שהוא כן פוגע בו? אם כן ארצה לדעת