שאלה לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/01/2007 | 19:38 | מאת: שרהלה

היי , שלום שתיתי במשך מספר חודשים סימבאלתה 60 מ"ג והתרופה עזרה לי מאוד לדיכאון ולכאבים, אך עליתי המון במשקל.הפסקתי ליומיים וביום השלישי שתיתי בהמלצת הרופאה שלי 10 מ"ג רדוקטיל . אני מתחילה להרגיש את הדיכאון , העצבנות והבכי ... האם אני יכולה לחזור מחר בבוקר לסימבאלתה ? בברכה ותודה שרהלה

29/01/2007 | 00:31 | מאת:

לשרהלה כן, אפשר לחזור לסימבלטה. אם העליה במשקל משמעותית ומפריעה ושיטות מקובלות לא עוזרות (דיאטה, ספורט וכו'), אפשר לחשוב על החלפת הסימבלטה לתרופה אחרת ולא הייתי משתמש ברדוקטיל כל טוב דר' גיורא הידש