האם מדובר בחרדה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/01/2007 | 11:00 | מאת: שבלול

שלום דוקטור! אחד מבני המשפחה שלי חווה נפילה קשה בחוץ כתוצאה ממעידה מאז ברגע שהוא צריך ללכת לאותו מקום שבו הוא נפל או בכלל ללכת הוא מרגיש תחושה כאילו הרגליים כמו משותקות וגם כשהוא מתחיל ללכת הוא חש כאילו משהו מושך אותו והדבר מלוה גם בדופק גבוה התחושה שלי שמודבר בחרדה כי הוא בצע את כל הבדיקות הרפואיות האפשריות והכל יצא תקין. השאלה מה ניתן לעשות אילו כדורים ניתן לקחת כי פשוט הוא ממש מתוסכל

29/01/2007 | 00:22 | מאת:

לשבלול התופעות שאתה מתאר עלולות להתאים לחרדה או להפרעה פוסט טראומתית. בכל מקרה כאשר ישנן תופעות כאלו והבדיקות הגופניות תקינות צריך להגיע לפסיכיאטר לאבחון מקיף. כל טוב דר' גיורא הידש