בעיית ריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2007 | 20:29 | מאת: סטודנטית

סבלתי מהזיות כיום אני מטופלת ע"י זיפרקסה 10 מ"ג וסובלת מבעיית ריכוז קשה לי ללמוד ואני מרגישה את החומר של התרופה בורידים במצח מה לעשות ?

29/01/2007 | 00:16 | מאת:

שלום, התחושות שאת מרגישה בורידים במצח אינן קשורות לתרופה. קושי בריכוז ובזיכרון עלולים להיות מההשפעה המרגיעה של הזיפרקסה, לכן חשוב ליטול את התרופה בערב לפני השינה. אם התופעות חמורות ומפריעות מאוד ניתן לשקול את החלפת הזיפרקסה לתרופה אחרת מאותה המשפחה, אבל בכל החלפה של טיפול יש גם סיכון שהתרופה החדשה לא תעשה את ההשפעה החיובית או שיהיו לה תופעות לוואי דומות או אחרות. כל טוב דר' גיורא הידש