למה נתנו לי בונסרין ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2007 | 17:35 | מאת: יניר

למה הפסיכיאטר שלי נתן לי כדור יישן בשם "בונסרין" ולא משהו יותר חדיש ואפקטיבי ? בקושי מצאתי עליו משהו באינטרנט ....מה שמביא אותי לשאלה : מה התופעות לוואי שלו ? בינתיים אני מאוווווווווד עייף !! ומרגיש אולי קצת רעב מוגבר... יכול להיות ?

26/01/2007 | 23:37 | מאת: דור

כי יש היום חלופות הרבה יותר טובות. היעילות של הבונסרין נגד דיכאון איננה גבוהה. תופעות הלוואי העיקריות הן ישנוניות ועליה במשקל. מאז שרמרון נכנס לשוק כמעט ולא משתמשים בבונסרין. בבריטניה אפילו הורידו אותה לגמרי מהמדפים. לרמרון יש יעילות טיפולית יותר טובה. תופעות הלוואי מאד דומות. מידע על התרופה תוכל למצוא באתר של בי"ח גהה. אם אחרי 6 שבועות אתה מרגיש שהיא לא עוזרת מספיק אז זה הזמן להחליף תרופה.

27/01/2007 | 01:57 | מאת: יניר

אתה בטוח שגורם לעליה במשקל ? איפה זה רשום ותוך כמה זמן זה יורגש ? (אני כבר שבועיים עם הכדור)