שאלה בקשר לכדור רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2007 | 14:54 | מאת: דוד

בהמלצת פסיכיאטר הייתי לוקח רסיטל במשך בערך שנה, בין כדור לכדור וחצי ליום, לפני חודש בערך הפסקתי לקחת את הכדור עכשיו אני מתחיל לקחת שוב(יש לי בבית בערך 10 כדורים) כי חזרו קצת הדיכאון והחרדה, השאלה אם אני יכול לקחת שוב כדור ביום או שצריך לקחת כל יום חצי כדור במשך שבוע ורק אח"כ לקחת שוב כדור ליום, ומה עם תופעות לוואי-יחזרו שוב כמו שהיו בשבועיים הראשונים או שעכשיו כבר לא יהיו יותר? תודה

27/01/2007 | 22:31 | מאת:

לדוד כדאי להגיע לפסיכיאטר ולהחתחיל טיפול רק לפי המלצה שלו. לעליה ההדרגתית במינון אין חשיבות רפואית, החשיבות היא שלא יהיו לך תופעות לוואי. כך שמומלץ לעלות בהדרגה למינון המתאים. שבוע טוב דר' גיורא הידש