תרופה לדיכוי יצא מיני

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/01/2007 | 00:51 | מאת: יוני

שלום רב דוקוטור... אני בחור בן 25 ויש לי בעיה רצינית...אני מכור למין ואני נוהג ללכת לנערות ליווי פעמים בשבוע..מכיוון שאני הולך לעיתים קרובות אז אני הולך למקומות הכי מוזנחים וזולים.. למרות שאני מודע לכל המחלות מין שיש ודרכי הדבקה בהן והתופעות הלוואי הקשות שלהן אאני מצליח להתשלט על היצר ואני נותן לנערות ליווי לבצע בי מין אורלי בלי קונקדום ואני גם מבצע בהן מין אורלי בלי אמצעי הגנה אפילו מתנשק איתן... אני נורא מודאג כי בקצב הזה במוקדם או מאוחר אני אדבק במחלות מין אם כבר לא נדבקתי..אך אנני מצליח לעצור את עצמי מלא ללכת... האם יש איזו תרופה יעילה שמדכא את היצר המיני שאוכל לקחת?שיעלים את את החשק לשכב עם בנות הייתי אצל פסיכולוגית כמה חודשים לא עזר הטיפול...אני מאוד אשמח לשמוע את חוות דעתך על העיניין תודה על הזמן שלך

26/01/2007 | 23:44 | מאת: דור

שלום רב יחסי מין בתדירות של פעמיים בשבוע אינם מעידים על התמכרות. יחסי מין לא מוגנים עם זונות זה מתכון בטוח למחלות מין. כמובן שעליך להיבדק ע"י רופא כללי ובדיקות דם עבור כל מחלות המין ולקוות שלא נדבקת. אין צורך לדכא את היצר המיני אלא להשתמש בו בדרכים יותר יעילות ונורמטיביות. במילים פשוטות- למצוא לעצמך בת זוג ככל האדם. אם יש לך בעיה פסיכולוגית אז תוכל להיעזר בטיפול נפשי. בברכה

27/01/2007 | 22:04 | מאת:

ליוני תודה לדור ואכן הבעיה אינה יחסי המין אלא יחסים בין אנשים וכדאי להמשיך בטיפול הפסיכולוגי כדי לבדוק ולשפר את היחסים הבין אישיים שלך. לצערי לרוב התרופות נוגדות הדיכאון יש תופעת לוואי של ירידה בחשק למין, כך שבאופן זמני יתכן שזו תהיה לך הקלה. כדאי לעבור אבחון מלא אצל פסיכיאטר כדי להעריך את כלל האישיות. שבוע טוב דר' גיורא הידש