דחוף!דחוף! דחוף!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/01/2007 | 12:19 | מאת: חיוך אופטימי

אני לא בטוחה אם לקחתי היום תרסיטל או לא, פשוט לא זוכרת. האם עדיף לקחת בכל מקרה, או לדלג על היום? זה ממש חשוב כי אני חושבת שפספוס של יום יכול לגרום לתופעות לוואי, לא? ומצד שני לא רוצה לקחת מנת יתר או משהו כזה

24/01/2007 | 22:44 | מאת: דור

דעתי שעדיף לדלג על יום מאשר לקחת פעמיים.

25/01/2007 | 22:46 | מאת:

שלום, אהבתי את השם שבחרת, אני מאמין שתשובתי כבר מאוחרת אבל בכל זאת לידיעה. כל האפשרויות הן טובות ולא יקרה שום אסון באף אחת מהן. אם ממש אינך בטוחה הייתי ממליץ על חצי כדור בלבד. כל טוב דר' גיורא הידש