עוד בנושא חיבוק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

24/01/2007 | 10:39 | מאת: נעמה

לדוקטור הידש - עדיין לא התייחסת למה שכתבתי, אז אני מעתיקה לכאן את מה שכתבתי ומבקשת שתתייחס. סרטון הוידאו מאוסטרליה באמת חמוד ונראה שחיבוק טוב לכל אחד בכל מקום. אבל לא התייחסת לשאלה שעלתה בפורום: מה דעתך על חיבוק בטיפול, בעיקר כאשר המטפל\ת והמטופל\ת אינם בני אותו מין? אתה לא רואה בזה קושי? אשמח אם תתייחס ענינית לנושא. ובכל מקרה תודה. נעמה - זאת מקודם.

24/01/2007 | 21:39 | מאת: לנעמה

----------------------------------------------------------------------------------------------- בוס נותן לפקידה שלו סוכריות ואומר: " זה לא הטרדה מינית, נכון?" " לא" אומרת הפקידה למחרת מביא הבוס שוקולד ושואל: " זו לא הטרדה מינית נכון?" " לא, לא" אומרת הפקידה. ושוב גם ביום בשלישי מפתיע הבוס בחבילת בונבונירות... " זו לא הטרדה מינית, נכון?" חטפה קריז הפקידה ואמרה: " אוף!!! אתה...עד שתזיין אותי אני אקבל סוכרת"

25/01/2007 | 22:36 | מאת:

לנעמה אני באמת חושב שבתקופה האחרונה אנחנו כבני אדם ממעיטים מדי בחיבוקים, לכן לעתים קרובות לחיבוק תמים יש גם פירוש מרחיק לכת של כוונות מיניות אפילו שלא הייתה שום כוונה כזו. חיבוק הוא אמצעי מאוד חזק, מכאן גם יתרונו וגם חסרונו. מצד אחד הוא יכול מאוד מאוד לעזור, מצד שני אם הוא מקבל פירוש מרחיק לכת הוא עלול מאוד להזיק. לכן צריך לשקול וגם להזהר עם חיבוק אבל כאשר צריך לשים יד על הכתף, לתמוך או לחבק לא הייתי מוציא את האפשרות הזו מכלל חשבון. כל טוב דר' גיורא הידש

26/01/2007 | 03:57 | מאת: מנחם

לכן כל מי שנוגע בבת אפילו בכתפה ללא רשות צריך להיות בכלא. וגם מי שמחבק כמובן בלי לשאול-לפחות שנתיים כלא. בכלל לפני סקס חייב כל בן לשאול פעמיים את הבחורה אם היא מוכנה שגופו יתחכך בגופה העירום שלא יהיה אונס חס ושלום, ומי שלא שאל הרי הוא אנס וצריך כלא לעשרות שנים. וגם מי ששואל אם אפשר לגוע הוא מטריד מינית כיוון שהבחורה לא רצתה שישאל, לכן גם הוא צריך לשבת בכלא כמה חודשים.