יעוץ לגבי תרופה להרגעה ונגד הפרעה כפיתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/01/2007 | 20:35 | מאת: רונה

איזה תרופה הכי מומלץ לקחת לטיפול בהפרעה כפיתית טורדנית ולהרגעה???

24/01/2007 | 00:03 | מאת: דור

שלום רב ל-OCD מומלצת התרופה פרוזק או פריזמה במינון היותר גבוה, כלומר פריזמה פורטה. כל טבליה במינון של 60 מ"ג. לקחת טבליה אחת בבוקר אחרי האוכל. מכיוון שפריזמה היא תרופה מעוררת מקובל לשלב בשבועיים הראשונים גם כדור הרגעה שמשפיע מיידית כמו קלונקס 0.5 מ"ג או אסיוול 5 מ"ג. אותם יש לקחת בערב. הטיפול חייב להיות תחת בקרה של פסיכיאטר או רופא משפחה שמתמצא בתחום. בברכה

25/01/2007 | 22:25 | מאת:

לרונה תודה לדור וגם הסרוקסט מומלץ. אבל קודם כל חייבים להגיע לאבחון מקיף ורק הרופא המאבחן יכול להציע טיפולים מתאימים. כל טוב דר' גיורא הידש