דר' גיורא הידש- בבקשה להתייחס זה דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/01/2007 | 08:42 | מאת: עדי

שלום, אני עומדת לפני חתונה עם גבר שאחיו חולה בסיזופרניה , לפי מה שידוע לי ההוריו בראים היתי רוצה לדעת האם המחלה היא גנטית ומה הסיכויים שילדי יחלו במחלה תודה מראש

23/01/2007 | 16:07 | מאת: דור

שלום רב מבחינה סטטיסטית יהיו לילדים סיכוי של פי 10 לחלות בסכיזופרניה מאשר לאדם באוכלוסיה הרגילה. אבל למה את שואלת ולמה זה כ"כ דחוף? אם את אוהבת את הבחור אז מלכתחילה אין שאלה.... ואם יש לך שאלה כזאת אז תסיקי לבד את המסקנות... בברכה

23/01/2007 | 18:57 | מאת: גיסה

שגם ילדך יחלו בסכיזופרניה. כדאי לך לבטל את החתונה כל עוד לא מאוחר ולהתחתן עם מישהו שאין לו סכיזופרניה במשפחה הקרובה. (אבל לך תדעי מה כן יהיה לו....ואיך הוא בעצמו יהיה....ובכלל אם הוא יסכים להתחתן איתך....)

24/01/2007 | 14:04 | מאת: יעל

פרט למה שאמר לך דור הייתי ממליצה לך פשוט להיות ערנית להתפתחות הילדים שלך מבחינה חברתית ,תפקודית ועוד.. את יכולה להתייעץ עם פסיכאטר וגם בטח דר הידש יענה לך יותר. שיהיה לך מזל טוב.

25/01/2007 | 01:39 | מאת:

לעדי עניתי לך בעמוד הקודם כל טוב דר' גיורא הידש