הפרעות חרדה חוזרות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/01/2007 | 14:47 | מאת: רויטל

שלום אבקש עזרתכם בנושא. לפני כשנתיים התחלתי בכדור רסיטל עקב דיכאון קל לאחר הפרעות חרדה נישנות וחוזרות. כמובן שהתחלתי בחצי כדור עד שהגעתי ל- 40 מ"ג שזה המינון המדוייק והטוב יותר בשבילי. מזה כשנתיים אני מרגישה מצויין וחזרתי לחיות חיים רגילים, גם לאחר שעברתי כמה משברים של גירושין וכו'. לפני כשבוע חליתי בשפעת וסינוסיטיס כמובן עם אנטיביוטיקה. פתאום חזרו לי חרדות והרגשה רעה. אני לא יודעת מה קורה עוד פעם ולמה זה חזר שוב? מה קרה לתרופה ולאפקט שלה? האם עוד פעם לעבור את מסכת היסורים הזו? אנא עזרו לי לדעת למה זה חוזר? למרות שפעם זה היה יותר גרוע בהרבה. בעבר לקחתי גם קלונקס 0.5 מ"ג עד שהורדתי אותו לאחר כחודשיים לא נזדקקתי לו בכלל. אודה לכם.

25/01/2007 | 01:05 | מאת:

לרויטל לא כתבת אבל אני מניח שאת עדיין נוטלת את הרסיטל. למרות נטילת הכדור וההגנה שהחרדות והדיכאון לא יחזרו אין זו הגנה מלאה של מאה אחוזים. לכן במצב של מחלה וירלית וחום המצב הנפשי עלול להיות מושפע למרות הרסיטל. נקווה שמדובר במשהו זמני והחרדות יעלמו עם ההבראה מהוירוס. בינתיים אפשר להעזר בקלונקס עד אשר תבריאי. כל טוב דר' גיורא הידש