על פרוזק לטיפול בבולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 22:47 | מאת: בחורה

הבנתי שפרוזק ניתנת לטיפול בבולימיה איך בדיוק התרופה עוזרת במניעת התקפי זלילה? הבנתי שהכדור גורם לדיכוי התיאבון-אך זוהי תופעת לוואי של הכדור ותופעות לוואי חולפות ובכלל, אצלי בכל אופן, התקפי הזלילה לא קשורים בכלל לתיאבון אז כך שדיכוי התיאבון לא יעזור גם, הבנתי שהכדור עשוי לאט את קצב חילוף החומרים- האם הסבירות לכך גדלה במינון גבוה?

22/01/2007 | 01:30 | מאת:

שלום, נכון, אין קשר להשפעה של הפרוזק על התיאבון. הנקודה היא שליטה על הדחף הבולמי, הפרוזק עוזר למנוע את הבולמוסים של האכילה. ההאטה בחילוף החומרים קשורה למינון, כל טוב דר' גיורא הידש