סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 21:00 | מאת: אילנית

נטלתי סרוקסט 20 מ"ג במשך 3 שנים בשל חרדה ודכאון, בזמן האחרון דילגתי על ימים (לקחתי יום כן יום לא). הדכאון חזר. הרופא הורה לי לקחת את הכדור בכמות כפולה 40 מ"ג. אני נוטלת כבר שבועיים מינון זה אך הדכאון לא עבר במלואו. האם הסרוקסט היא תרופה שמאבדת מהאפקטיביות שלה במשך הזמן? תודה מראש

22/01/2007 | 01:35 | מאת:

לאלנית אין זה נכון ליטול סרוקסט לסרוגין, יום כן, יום לא. בכל אופן השפעת התרופה אינה פוחתת אבל אם יש חזרה של הדיכאון יש להמשיך בטיפול, או עם סרוקסט או עם תרופה אחרת לאותה המטרה. קורה שהדיכאון חוזר למרות הטיפול התרופתי. כל טוב דר' גיורא הידש

22/01/2007 | 14:11 | מאת: אילנית

תודה על תשובתך. לגבי המשפט האחרון שלך איך יתכן שהשפעת התרופה לא פוחתת ובכל זאת הדכאון חוזר?