חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 19:49 | מאת: יריב

לד"ר הידש שלום אני גבר בן 28 נשוי בעבר הייתי סובל מחרדות וטופלתי 4 שנים אצל פיסכולוג לפני שנתיים החרדות נעלמו וחזרתי לחיים נפלאים ,במהלך המלחמה נפל קרוב לידי טיל שגרם לי חרדות ובזמנו נטלתי אלטרולט במשך שבועיים וחזר לי הבטחון וגם החרדות נעלמו לפני שבועים החרדות חזרו שוב בעצמות חזקות יותר ואף חזרתי לשוחח עם הפסיכולג לאחר שנתיים של נתק ושוב אני נוטל את האלטרולט כבר שלושה שבעות ולאחרונה שמתי לב שאני שוכח הרבה דברים והכדור גורם לי בעיות של זיכרון האם זהוי תופעת לוואי מוכרת??? אשמח לדעת עוד פרטים על אלטרולט ערב טוב ותודה רבה

22/01/2007 | 01:37 | מאת:

ליריב באופן עקרוני כן, אבל באלטרולט יש מעט מאוד חומר פעיל ולכן איני חושב שהבעיות בזיכרון הן מהתרופה. סביר יותר שהפגיעה בזיכרון קשורה לחרדות ולמצב הנפשי. כל טוב דר' גיורא הידש