השפעת הסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 11:17 | מאת: נילי

שלום, בעבר נטלתי כדור סרוקסט 20 מ"ג במשך שנה לערך. הרגשתי מעולה. הפסקתי את נטילת הכדור בהדרגה ובמשך חצי שנה הרגשתי טוב. כעבור חצי שנה הרגשתי שאני שוב נופלת והתחלתי לקחת שוב, כעבור 3 שבועות עד חודש התאזנתי, אבל התחלת היום מאוד קשה לי (תופעה שלא הייתה קיימת בתקופה קודמת בה נטלתי את הכדור). לאחר שאני קמה, תוך 10 דקות בד"כ, אני מתפקדת ומרגישה רגיל, אבל הקימה קשה כקריעת ים סוף. האם צריך להגדיל את המינון של התרופה? האם הגוף "התרגל" אליה? האם ישנם פתרונות נוספים למצב זה? (אין ולא הייתה לי שום תופעת לוואי לסרוקסט)

22/01/2007 | 01:55 | מאת:

לנילי הסרוקסט כנראה מעייף אותך מעט ולכן הקימה קשה. למרות שהתופעה לא הייתה בעבר יתכן שהיא קיימת כיום. בכל אופן הגוף מתרגל שוב לתרופה והתופעה של העייפות והקימה הקשה תחלוף. כל טוב דר' גיורא הידש