המלצה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/01/2007 | 00:02 | מאת: דני

קיבלתי היום רשימה של פסיכולוגים מת"א ממכון רותם שעובדים בהסדר עם כללית , אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מתוך המטפלים הנ"ל שמתמחה בין היתר בטיפול קוגנטיביי התנגותי. אבינר יסכה, ארסט גון, בילסקי ורדה, גורביץ עופר, כרמי מנחם, זהבי תמר, סיני יעקב, עפר כרמי דורית, רוזנפלד מירים, רולר ענבל, שרון עמוס, עמיחי גיל, אמיר בוים רינת, כץ יניב, בילסקי ורדה. תודה מראש

21/01/2007 | 16:14 | מאת: דור

יעקב סיני הוא מטפל קוגנטיבי התנהגותי ופסיכולוג קליני מאד מקצועי ומאד מנוסה. שאר השמות לא מוכרים לי.

22/01/2007 | 01:52 | מאת:

לדני מסיבות מובנות איני ממליץ על מטפלים בפורום. כל טוב דר' גיורא הידש