ויאפקס וסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/01/2007 | 19:57 | מאת: ערן

שלום, אני נוטל ואיפקס XR 150 פעם ביום והוא עוזר לי מאוד . אלא מה , לצערי הוא דווקא לא משהה לי את השפיכה . מנסיון אני יודע שחצי כדור סרוקסט לפני המין עוזר לי מאוד דווקא בתחום הזה(ולא עוזר לטיפול הנפשי) . האם לדעתכם יש סיכון בשילוב הזה , כלומר מידי פעם לפני הסקס להוסיף חצי כדור סרוקסט ?

21/01/2007 | 16:37 | מאת: דור

שלום רב סרוקסט ואפקסור אינן מותוות לטיפול בשפיכה מוקדמת אלא להפרעות רגשיות. טיפול בשפיכה מוקדמת דורש קודם איבחון מקצועי של רופא סקסולוג. טיפול הבחירה הוא בד"כ טיפול התנהגותי ולא תרופתי. אם רופא סקסולוג ימליץ על טיפול תרופתי אז ניתן לשקול שינויים בתרופות שאתה לוקח בתיאום עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה

21/01/2007 | 20:23 | מאת: ערן

שלום , את הסרוקסט לטיפול בשפיכה המוקדמת קיבלתי מסקסולוג , וזאת לפני הטיפול בויאפקס . כעת כשאני מטופל בויאפקס אני תוהה לגבי הבעיתיות בשילוב עם סרוקסט . אם יש לכם אינפורמציה אני אשמח לשמוע . אני אשאל גם את הפסיכיאטר שלי. תודה

23/01/2007 | 00:39 | מאת: דודינה

חברי בחור בין 30 שמידי פעם מתפרץ צועק ואפילו זורק דברים כמו כסאות או כל מה שנמצא בסביבתו.לדעתי אין לו שליטה על זה ולאחר זמן מה הוא מתנצל . מה עלי לעשות ? הוא סובל מתופעה זו שנים רבות האם יש טיפול לתופעה הזו ולאן צריך לפנות. האם כדורים יכולים לעזור? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואינני בטוחה שכדאי לי להמשיך בקשר זה ? מחכה לתשובתכם המהירה