דחוףבבקשה ממש סובל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/01/2007 | 15:04 | מאת: אורן

שלום לכם הגולשים ולדוקטור למי שנמצא באותו מצב אבקש לעזור לי קיבלתי קלקול קיבה ויש לי בחילות קשות ואני רוצה להקיא ולא מסוגל להקיא כאבי בטן אדירים כתוצאה מכך החרדה שלי עלתה ואני נמצא במצב חרדתי קשה האם זה נורמלי שכשלא מרגישים טוב החרדה עולה ולא כהתקפי חרדה אלא כפעימות לב שלא מפסיקות ומצב חרדתי מה אפשר לעשות כדי להקל על המצב אני ממש ממש סובל!

20/01/2007 | 00:31 | מאת: גילבר

שלום לך , ראשית כדי מאד להתייעץ אצל רופא משפחה בקשר לנושא של קלקול קיבה . ברור שהרגשה פיזית לא נעימה של בחילות .. אינה נותנת לך מנוחה ומטרידה ומעלה את סף החרדה שלך . אתה הרי סובל פיזית ועובדה זו מגבירה עוד יותר את רמת החרדה והאי נוחות . מולץ לפנות לרופא המשפחה שיקל את הכאב הפיזי , ואז החרדה תתייצב בהתאם . בהצלחה , גילבר - משתתף בפורום.

20/01/2007 | 11:15 | מאת: דור

אם אתה חולה (לא היפוכונדר) אז עליך להיבדק ע"י רופא כללי ולקבל טיפול. המצב הנפשי ישתפר ברגע שתחלים מהמחלה הפיזית.

20/01/2007 | 13:38 | מאת: מירה

אורן האם יש לך כאבים בבטן התחתונה או שיש לך שלשולים לא פוסקים? האם ניסית לנוח על הבטן לחמם אותה קצת ? ולשתות הרבה נוזלים תחזור אליי.. מירה

22/01/2007 | 01:21 | מאת:

לאורן הדבר המנחם העיקירי הוא שאתה לא היחיד. יש וירוס אשר משתולל חופשי ברחבי הארץ ורבים מתארים תלונות דומות למה שאתה מרגיש. אין ספק שצריך להגיע לרופא המשפפחה לאבחנה סופית. בזמן מחלה וירלית וחום יתכן מאוד שהחרדה תעלה לכן חשוב להוריד את החום, להרגיע את הבטן וכאבים אם יש, ואפשר ליטול תרופה המורידה את רמת החרדה. כל טוב דר' גיורא הידש