שילוב....

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/01/2007 | 16:38 | מאת: ישי

שלום, רציתי לדעת האם שילוב של תרופות שעבד פעם אחת על אדם שיש לו עמידות לתרופות יכול לעזור גם בעתיד למרות שכאשר הבעיה חזרה ניסיתי את אותו השילוב ולצערי באותו פעם זה לא צלח? תודה מראש, ישי

20/01/2007 | 14:02 | מאת: דור

שלום רב התשובה היא שברפואה כל האפשרויות פתוחות והכל ייתכן ומצד שני ייתכן מאד שלא כי גם המצב הנפשי היום זה לא מה שהיה אז. לכן צריך לדעת במה דברים אמורים בפרוטרוט. אני מנחש שאתה ארז שלקח מרוניל+לוסטרל+ליתיום? (יש לי טביעת עין לזהות גולשים קבועים גם כשהם מחליפים ניקים..) רפואה שלמה!

20/01/2007 | 23:23 | מאת:

לישי בעבר גם אנחנו חשבנו שאם שילוב או תרופה עזרה לאדם מסויים אז היא תעזור גם בפעם הבאה. לצערי יש יותר ויותר הוכחות שבפעם השניה זה "ספור חדש" ולא תמיד התרופה הישנה עוזרת גם בפעם השניה. שבוע טוב דר' גיורא הידש