אדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/01/2007 | 14:32 | מאת: אורלי

לא עניתם לי .אינני יודעת מה לעשות כבר יותר משלושה שבועות אני נטלת בין 8 ל10 מ"ג אדרונקס כלום לא עוזר אני לא מצליחה בכלל לתפקד ורוב הזמן במיטה ואוכלת בכמויות.לפני שבוע הרופא הוסיף לי 100 מ"ג לוסטראל וגם כלן0ום לא עוזר אני מרגישה נורא האם להמשיך עם האדרונקס? האם אפשר ליטול בו זמנית עם הלוסטראל. יתכן והאדרונקס מזיק?

18/01/2007 | 23:45 | מאת: דור

שלום רב ניתן לעלות באדרונקס עד 12 מ"ג ליום (3 טבליות), אבל בעיקר צריך סבלנות כי תרופות נגד דיכאון משפיעות רק אחרי מס' שבועות- עד חודשיים של המתנה. מותר לקחת לוסטרל יחד עם אדרונקס. אם יש לך דיכאון אז הם משלימים זה את זה. בברכה

20/01/2007 | 23:21 | מאת:

לאורלי אדרונקס לא גורם בדרך כלל לעייפות ותיאבון מוגבר, יתכן שאלו תופעות של המצב הנפשי? השילוב של אדרונקס ולוסטרל מקובל אבל בדרך כלל אני מעדיף תרופה אחת ולראות את השפעתה (לחכות שישה שבועות) ורק אחר כך ללחשוב על שינוי/הוספה בטיפול. שבוע טוב דר' גיורא הידש