לחץ והזעה מוגברת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/01/2007 | 12:59 | מאת: איילה

לדר' שלום יש לי בעיה שמאוד מאוד מפריעה לי בחיים. לחץ, ואפילו הקטן ביותר, גורם לי להזעה מוגברת בטירוף בכל הגוף (במיוחד בידיים, בית שחי ורגליים). כמו לדומגא כשלמדתי נהיגה, כל ההגה התכסה במים והיה מאוד לא נעים. כל פעם שאני פוגשת מישהו ואני טיפה נלחצת, הידיים שלי מיד מתמלאות מים ואני מתביישת ללחוץ יד.. שלא לדבר על מבחנים שכשאני עושה אותם כולי מתמלאת מים עד לעיגולים ענקיים בבית השחי אני לא חושבת שזה הזעת יתר, כי זה קורה לי רק מלחץ. כשאני בבית שלי, רגועה, זה לא מופיע אצלי. אני מנסה להריע את עצמי אבל שום דבר לא עוזר לי האם הפסיכיאטריה יכולה לעזור לי?

20/01/2007 | 23:19 | מאת:

לאיילה הפסיכיאטריה יכולה לעזור בהתמודדות עם לחץ וחרדות. אבל לפני שמגיעים לטיפול כדאי להגיע לאבחון ולראות את כל האדם ואת כל הבעיה, לכן כדאי להגיע לאבחון מקיף ואחר כך לשקול את האפשרויות הטיפוליות. שבוע טוב דר' גיורא הידש