תלישת שיערות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/01/2007 | 21:48 | מאת: gri

שלום, ראיתי כבר שעניתם על שאלות דומות באתר, אך שאלתי קצת שונה. אני סטודנט שמסיים כעת את התואר. במהלך התואר סבלתי מלחצים רבים שגרמו לי להתחיל לתלוש שיער - שיער בקודקוד הראש, שיער מהגבות ושיער מהגוף. כתוצאה מהתלישה, נוצר לי דילול של שיער בקודקוד הראש. השאלה שלי היא האם במידה והתלישה תיפסק, השיער יחזור להיות מלא כמו פעם. ראוי לציין כי מצד האבא ומצד האמא לא קיימים מקרים של התקרחויות. הייתי אצל רופא עור והוא טען כי מדובר בהתקרחות רגילה. כמובן שלא סיפרתי לו שאני תולש שיער ואולי זה מה שגורם. האם במידה והתלישה תיפסק שיערי יחזור להיות כמו שהיה? כמה זמן לוקח לשיער שנתלש לחזור לאורכו הרגיל? אני מניח שלוקח לו הרבה יותר זמן משיער שמסופר קצוץ קצוץ, כמו שאני מסופר עכשיו, בגלל הדילול, אבל רציתי לדעת כמה זמן זה יכול לקחת. בתודה מראש, gri

17/01/2007 | 00:52 | מאת:

לגרי כן, השיער יחזור ויצמח, רק שתפסיק כבר עם התלישה או שתפנה לטפול. לגבי משך הזמן תצטרך לראות בעצמך או לשאול רופא עור. כל טוב דר' גיורא הידש