סרטרלין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/01/2007 | 15:21 | מאת: מיכאל

לכבוד דוקטור גיורא הידש. 15.01.06 יש לי פיסורה ומאז שהתחלתי לקחת סרטרלין התחיל לשרוף ולכאוב אחרי היציאות לאורך שעות היום.האם הסרטרלין מוציאה חומציות או שהיא חומצית? ועוד שאלה,האם הסרטרלין יכולה להגביר חרדות? אני לוקח סרטרלין כבר שבוע.וכן קלונקס הרבה זמן לפי הצורך. אני לוקח עיכולקס של אלטמן נגד עצירויות כבר הרבה זמן . תודה מראש. מיכאל

17/01/2007 | 00:49 | מאת:

למיכאל הסרטרלין=לוסטרל עלול לשנות את היציאות, לעתים לגרום ליציאות רכות יותר ופחות שכיח לעצירויות. לא שמעתי על כך שהוא משנה את החומציות של הצואה. הסרטרלין מעורר ולכן בתחילת הטיפול הוא עלול לגרום לעליה בחרדה, אחר כך מסתגלים לתרופה וישנה הרגעה. כל טוב דר' גיורא הידש