אישור לזיפרקסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/01/2007 | 17:38 | מאת: סכיזו

אני חבר קופת חולים כללית ,סובל מסכיזופרניה ויש לי 100 אחוזי נכות בגין זה.לפני כמה ימים קיבלתי מהרופאה שלי כמה כדורים של זיפרקסיה לנסיון. מאחר שלפני נטלתי ריספרידל ואחר כך סוליאן והתגובה לתרופות לא הייתה טובה ולכן הרופאה שלי החליטה להעביר אותי לזיפרקסיה שכרגע אני ממש מרוצה מהתגובה לתרופה אבל הרופאה אמרה לי שאני צריך לחכות לאישור השתתפות של הקופה לרכישת התרופה ולא בטוח שאני אקבל אישור. רציתי לדעת מה הקריטריונים בשביל האישור? ובמידה והקופה לא נותנת לי אישור האם ניתן לערער על ההחלטה? ואיך זה שהתחלתי טיפול בזיפרקסיה ויש לי כדורים לעוד שבוע ובמידה ולא מאשרים לי מה אני אמור לעשות?

14/01/2007 | 18:08 | מאת: דור

אם יש לך סכיזופרניה ולא הגבת טוב לריספרדל אז אתה עומד בתנאים ותקבל אישור.

16/01/2007 | 00:29 | מאת:

תודה לדור, ואכן אתה אמור לקבל את האישור לזיפרקסה, תבדוק במחשב בבית המרקחת של הקופה אם האשור כבר הגיע. בהצלחה דר' גיורא הידש