מה עושים?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/01/2007 | 16:51 | מאת: כבר לא מיואש

מה שלומכם... אז ככה אם אתם זוכרים אני לוקח ציפרלקס וריטלין 20 מג כל אחד... עכשיו נהיה בעיה כי כל פעם שאני לוקח אותם אני מרגיש טוב אבל נכנס לחרדה וחייב לקחת וואבן וישר אני נרגע ומרגיש מעולה עכשיו הבעיה שאני יודע שאם אני ימשיך ככה אני אתמכר לוואבן וגם הוא ישפיע פחות עם הזמן אז מה אתם ממליצים לי לעשות? התייעצתי עם הפסיכיאטרית והיא רוצה שאני אחזור לקחת זיפרקסה אבל אני לא רוצה אני ממש הרגשתי על הפנים איתו...מה אני יעשה? מתי אמצא איזון תרופתי? לא מתייאש ! אבל תעזרו לי....תודה

14/01/2007 | 18:39 | מאת: דור

שלום רב ואבן מבטל את ההשפעה של ריטלין. אחד ממריץ והשני מדכא. לכן לא מומלץ לקחת ואבן עם ריטלין. התכוונת לחרדה או פסיכוזה? מדוע הפסיכיאטרית המליצה על זיפרקסה? ריטלין תרופה ממריצה דופמין וכאמור לא מיועדת למי שסובל מחרדה או פסיכוזה. ייתכן שכדאי לך לפנות לחוות דעת שניה לפני הוספה של תרופות אחרות. בברכה

15/01/2007 | 10:48 | מאת: כבר לא מיואש

תודה דור אז מה אני אמור לעשות עכשיו הרי אני סובל מחרדות אבל מקור הבעיה שלי היא הפרעת קשב ורק הריטלין גרם לשינוי במצבי עם מה אני יכול לשלב אותו?