*** מופנה לדור בבקשה ***

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/01/2007 | 06:51 | מאת: ארז

שלום דור, זה ארז עם עניין הדיפרקסן והפרוזק. אני מצטער שאני מוציא הודעה חדשה, פשוט הגבתי ברצף הקודם, אך הוא "נבלע" ולא נראה כ"כ. עכשיו קודם כל אני ממש מודה לך על היחס והרצינות. שנית, אילו מאפיינים של דיכאון מצביעים על סרוטונרגיים, ואילו עם מאפיינים נוראדרנרגיים? יש ממש הבחנה של שניהם? אשמח אם תשיב. תודה, ארז

14/01/2007 | 17:58 | מאת: דור

עניתי לך למטה + קבל קישור בנושא: http://www.insidecymbalta.com/cymbalta/balance.jsp?reqNavId=3.3