אישפוז -מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/01/2007 | 10:03 | מאת: מרי

הרופא הציע לי להתאפז ע"מ לתת לי בעירוי את התרופה אנפרניל. האם לא ניתן לתת את העירוי באשפוז יום ? אני חוששת מהאשפוז , האם במהלך האשפוז יש שיחות עם פסיכולוגים? או פשוט כל היום יושבים ומחכים לקבל את התרופה. תודה - מרי

13/01/2007 | 11:58 | מאת: נורית

נורית אפשר לתת בשמות גנרים אחרים בצורה אוראלית, תבדקי האם זו הסיבה היחידה שהוא מעוניין בפורמט של אשפוז למרות אי הנעימות.

15/01/2007 | 00:36 | מאת:

למרי וואו, זה טיפול יעיל שכבר הרבה זמן יצא מהאופנה. בעבר היו נותנים אותו באשפוז יום בבית החולים כרמל בחיפה, אבל גם המחלקה הפסיכאטרית שם כבר סגורה מעל לעשר שנים. כך שבאופן עקרוני אפשר לתת באשפוז יום אבל השאלה האם באשפוז היום הקרוב למגוריך מבצעים את הטיפול הזה? אשפוז ואשפוז יום הם בודאי טיפול יותר אינטנסיבי מאשר טיפול מרפאתי. יש שם גם שיחות עם פסיכולוג, גם שיחות קבוצתיות, גם ריפוי ועיסוק ופעמים רבות גם טיפולים באמנות. כל מסגרת והיחוד שלה. מבחינת הטיפול אין הבדל גדול בין אשפוז מלא ללאשפוז יום, פרט לכך שבאשפוז יום ישנים בבית וזה כמובן עדיף. כל טוב דר' גיורא הידש