וייפקס XR ? ריספונד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2007 | 22:48 | מאת: קטי

האם מינון של ויפקס XR 75 מ"ג וריספונד 1.5 מ"ג זהו מינון טוב לטיפול בהפרעה נפשית קנאה חולנית לדעתי צריך אולי להעלות את הריספונד ל 2 מ"ג כדי שהמחשבות לא יחזרו , מה דעתכם?

13/01/2007 | 13:02 | מאת: דור

שלום רב 1. ריספונד=ריספרדל היא תרופה אנטיפסיכוטית לטיפול בסכיזופרניה או הפרעה דלוזיונאלית או מניה. מינון של 1.5 מ"ג ליום הוא בהחלט נמוך. אם אין תופעות לוואי כדאי לעלות ל-2 מ"ג ליום כטיפול אחזקתי ארוך טווח. 2. ויפאקס=אפקסור היא תרופה חזקה נגד דיכאון. אני משער שנתנו לו אותה באופן זמני עקב דיכאון שנובע מיציאה ממצב פרנואידי פסיכוטי. כאשר מצבו יתייצב תוכלו להפסיק איתה. בברכה

13/01/2007 | 21:06 | מאת:

לקטי יש מעט מאוד אינפורמציה במכתבך, כמובן שלא ידועה האבחנה ולא מכירים אותך. לכן אי אפשר לומר דבר משמעותי לגבי המינון של התרופות אצלך. שבוע טוב דר' גיורא הידש