רדוקטיל להרזייה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2007 | 16:56 | מאת: מ.

לדוקטור ולמי שיודע - האם כדאי לקחת רדוקטיל כדי לרדת במשקל, כי התרופות נוגדות הדכאון גורמות להשמנה. תודה. מ.

13/01/2007 | 00:07 | מאת: דור

שלום רב רדוקטיל איננו כדור להרזיה. למיטב ידיעתי הוא לא גורם לירידה במשקל אם לא עושים במקביל דיאטה ו/או פעילות גופנית. מדובר בכדור לאנשים מאד שמנים שההשמנה אצלם היא בעיה רפואית. הכוונה למשקל עודף של 30 ק"ג ומעלה. אם את עונה לתנאים פני לרופא משפחה שיחליט אם יש צורך בטיפול. אסור לקחת יחד איתו תרופות נגד דיכאון. בברכה

13/01/2007 | 20:56 | מאת:

למ. תודה לדור ואני מצטרף לדבריו שבוע טוב דר' גיורא הידש