בבקשה דחוף בקשר לריספרדל לא יכולה יותר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/01/2007 | 08:09 | מאת: מיכלי

אני לוקחת כבר שבועיים ציפרלקס + חצי כדור לפני השינה של ריספרדל ניסיתי להוריד לשלושה ימים את הריספרדל וחזרתי לעצמי הציפרלקס בסדר גמור עם הריספרדל אין לי חיים הוא גורם לי לסיחרור נורא יש לי שני ילדים בבית אני לא שומעת אותם בלילה כשהם בוכים וגם אם כן לא מצליחה להרים את הראש מכרית מרב סחרחורות לא עומדת על הרגליים מרגישה כל הזמן כאילו אני על אונייה מרוב סחרחורות לא עומדת בזה יותר וזה ממשיך לאורך כל היום לקראת שעות הצהריים אני מרגישה טוב יותר מפחדת אפילו להחזיק את התינוק על הידיים מרב סחרחורת והרופא אומר תמשיכי אי אפשר להמשיך ככה בבקשה בבקשה עזרתם אגב : ציפרלקס 2 כדורים ביום אמורה להגיע לשלושה ביום

12/01/2007 | 17:43 | מאת: דור

למיכל שלום נראה שאת בקשר הדוק עם הרופא המטפל ובכל זאת החלטת לפנות לפורום. התשובות כאן לא יכולות להחליף את התשובות שלו. השילוב של ציפרלקס במינון גבוה יחד עם ריספרדל איננו אופטימלי כי שניהם משפיעים על הסרוטונין אבל בכיוונים הפוכים. לכן גם יש יותר פוטנציאל לתופעות לוואי כולל סחרחורות. צריך לראות מה התרופה העיקרית אצלך עפ"י האבחנה, או שניתן להפחית מינון, או לשנות תרופה. בברכה