שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/01/2007 | 21:51 | מאת: רונה

דר' הירש שלום. יש לי חברה שבשנה האחרונה התחילה להיות מנותקת מהסביבה וזה הולך ומחמיר (כיום היא מודעת בעיקר לעבר).יכול להיות שבעקבות שימוש בסמים אך זה לא ודאי.איך ניתן לטפל בה ? האם יש דרך לפנות לפסיכיאטר דרך קופת חולים לאבחון?(אין לה כסף לטיפול פרטי) הבקצרה, מה עושים? בתודה מראש

13/01/2007 | 20:01 | מאת:

לרונה בהחלט כדאי להגיע לפסיכיאטר לאבחון ויתכן שמדובר בשימוש בסמים. אפשר לפנות לכל מרפאה לבריאות הנפש בבית חולים כללי הקרוב לאזור המגורים ואפשר גם לפנות לפסיכיאטר בקופת החולים שאליו החברה שייכת. כמובן שאם המצב חריף ובשביל התחלה אפשר להגיע לחדר מיון של בית החולים הכללי ומכאן להתקדם. חשוב שתדאגי לחברה כי נראה שבמצבה היא תתקשה לדאוג לעצמה. שבוע טוב דר' גיורא הידש