סימנים של OCD אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/01/2007 | 10:36 | מאת: אולגה

שלום! לבני, בן 4, יש נתייה לתבניתיות גם בדיבור וגם בהתנהגות. יש לו גם חרדות - לא ממשהו מוגדר - יכול להופיע עפילו כשאומרים לו משהו בקל שקט. אז הוא מנסה להצמד עם הגב לאיש הקרוב או לקיר. קראנו באינטרנט על תרופה טבעית בשם AMORYN שעוזרת לסובלי OCD. האם אתה מכיר את התרופה? ידועה השפעתה לילדים? אנחנו גם נתיעץ עם רופא ילדים ונקבל יעוץ של פסיכאטר ילדים, אך רצינו גם לבקש חוות דעתך תודה רבה מראש, אולגה

13/01/2007 | 18:59 | מאת:

לאולגה אצל ילדים הדברים שונים, בגיל מסויים ישנן תופעות שהן בהחלט נורמליות לגיל ולא בהכרח מצריכים טיפול, בנוסף, אצל ילדים דברים התנהגותיים ושינוי בחינוך לעתים חשובים יותר מאשר תרופות. איני מכיר את התרופה שציינת, אבל מה שחשוב הוא קודם כל להגיע לאבחון נכון. שבוע טוב דר' גיורא הידש