מה פה לא נורמלי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/01/2007 | 03:09 | מאת: אחד

בעיקר בגלל שיש לי משיכה לשכב עם חתיכות אבל אני לא אוהב לדבר איתן אלא מעוניין בסקס בלבד וע"פ רוב סקס חד פעמי והן רואות בי אוייב שרוצה לשכב איתן או גבר ביישן וכידוע בנות שוכבות איתך רק אם אתה מפתה אותן חזק בדיבורים וכיוון שהחתיכות לא שוכבות איתי אני שונא אותן עוד יותר ובכלל שונא להיות בעולם ללא שיהיו במיטתי חתיכות מדי פעם אני חושב להתאבד בעתיד א"כ מה פה לא נורמלי האם יש משהו שאני לא רואה? האם זה נורמלי לרצות להתאבד בגלל חוסר בפנטזיה? ואיזה כדורים יכולים לעזור אם בכלל? או שצריך טיפול אחר

11/01/2007 | 21:25 | מאת: מיכאל

ה?כ?נ?יס?ינ?י ת??ח?ת כ??נ?פ?ך? ה?כ?נ?יס?ינ?י ת??ח?ת כ??נ?פ?ך?, ו?ה?י?י ל?י א?ם ו?א?חו?ת, ו?יה?י ח?יק?ך? מ?ק?ל?ט ר?אש??י, ק?ן-ת??פ?ל?ו?ת?י ה?נ??ד??חו?ת. ו?ב?ע?ת ר?ח?מ?ים, ב??ין-ה?ש???מ?ש?ו?ת, ש??ח?י ו?א?ג?ל ל?ך? סו?ד י?ס?ו?ר?י: או?מ?ר?ים, י?ש? ב??עו?ל?ם נ?עו?ר?ים – ה?יכ?ן נ?עו?ר?י? ו?עו?ד ר?ז א?ח?ד ל?ך? א?ת?ו?ד??ה: נ?פ?ש??י נ?ש??ר?פ?ה ב?ל?ה?ב?ה?; או?מ?ר?ים, א?ה?ב?ה י?ש? ב??עו?ל?ם – מ?ה-ז??את א?ה?ב?ה? ה?כ?ו?כ?ב?ים ר?מ?ו? או?ת?י, ה?י?ה ח?לו?ם – א?ך? ג??ם הו?א ע?ב?ר; ע?ת??ה א?ין ל?י כ?לו?ם ב??עו?ל?ם – א?ין ל?י ד?ב?ר. ה?כ?נ?יס?ינ?י ת??ח?ת כ??נ?פ?ך?, ו?ה?י?י ל?י א?ם ו?א?חו?ת, ו?יה?י ח?יק?ך? מ?ק?ל?ט ר?אש??י, ק?ן-ת??פ?ל?ו?ת?י ה?נ??ד??חו?ת. מה פה לא נורמלי?

13/01/2007 | 18:37 | מאת:

שלום, אולי כדאי לעשות הערכה מקפת של האישיות והקשיים שלך? כדאי להגיע לפסיכולוג לבדיקה ואבחון טוב. אפשר כמובן לבצע גם מבחנים פסיכולוגיים לשם האבחון. שבוע טוב דר' גיורא הידש