חודשיים עם ויפאקס XR

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/01/2007 | 11:47 | מאת: ריקי

שלום לד"ר הידש ולדור, אני כבר חודשיים כותבת לכם על השלבים מהמעבר מפרימוניל לויפאקס, יש לציין שעזרתם לי מאוד וקיבלתי הרבה ידע בזכותכם. מה שקורה כרגע הוא שאני נמצאת על מינון 225 מג' השינוי הוא שאני כבר ישנה יותר טוב מאשר קודם. והדבר השני שאני עדיין דכאונית, יש ימים יותר טובים ויותר רעים. אומנם יש הטבה אך אין יציבות של ממש ואין עוד מרץ. מה לעשות האם להמתין עוד קצת ולראות לאן נושבת הרוח? או להוסיף עוד 75 גר' בהתאם להוראת הרופא? מנסיונכם עם אחרים האם רצוי לחכות עוד קצת? אודה על תשובתכם

10/01/2007 | 16:44 | מאת: דור

שלום ריקי, תודה על דבריך :) כמה זמן את עם 225 מ"ג ליום? כעיקרון אחרי שבועיים אפשר כבר לעלות שוב במינון אבל לא הייתי ממהר. אם המצב בסימן של שיפור אז כדאי לחכות כחודשיים במינון הנוכחי. בברכה

10/01/2007 | 18:19 | מאת: ריקי פנחס

העליתי בכדור השלישי לפני כשבועיים ויש עליות וירידות וממש לא הייתי רוצה לעלות בכדור נוסף לפי נסיונכם האם יש סיכוי לעוד שיפור ? או אולי תרופה זו לא מתאימה לי? יש לציין שאין לי תופעות לוואי בתודה (תודה על תגובתך המהירה זה מעודד)