כאבי-ראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/01/2007 | 09:38 | מאת: שרה

שלום לך דוקטור. אני רוצה לשאול אם כתוצאה מטראומה שעברתי לפני 9 שנים בשנפלתי באוטובוס וקיבלתי מכה רצינית בראש. ומאז אני כל הזמן בחרדות ובפחדים ואני מקבלת כאבי-ראש מאוד חזקים. וסחרחורות שאני פוחדת לצאת מהבית שאני לא אפול ברחוב או שיקרה לי משהו ואני אמות. וזה כבר קרה לי כמה פעמים . ניסיתי כל-מיני סוגים של כדורים. היום אני לוקחת אלגולזין ו-באבן. הם עוזרים לי קצת . אבל בלילה יש לי הזיות שאני נופלת באוטובוס והאוטובוס דורס אותי וכל מיני-כאלה מה אני עושה. תודה.

09/01/2007 | 23:58 | מאת: דור

שלום רב המלצתי בעניין הסחרחורות וכאבי הראש לפנות קודם לנוירולוג לבדיקה נוירולוגית וצילום הדמיה מוחית. חייבים לשלול בעיה גופנית. סחרחורות וכאבי ראש יכולים להיות סימפטום של הרבה דברים. בנוסף מומלץ לפנות לפסיכיאטר בשביל לקבל טיפול אנטי חרדתי. נראה שעברת טראומה ואת זקוקה לטיפול אנטיחרדתי בתרופות ובשיחות. בברכה

11/01/2007 | 00:29 | מאת:

לשרה בלילה יש לך כנראה סיוטים ולא הזיות. תודה לדור ואני מצטרף לדבריו, אחרי הבדיקות הגופניות לגשת לאבחון מקיף אצל פסיכיאטר ומשם להמשיך לטיפול נפשי. כל טוב דר' גיורא הידש