מבקש מד"ר הידש המלצה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/01/2007 | 23:37 | מאת: אני

אני בן 27 סובל מהפרעה דו קוטבית סוג 1 עד לאחרונה טופלתי במרפאות חוץ של טירת הכרמל. הרופא שלי קודם ואני לא מסוגל לתקשר עם הרופא שקבלתי. לכן אינני במעקב מזה מספר חודשים. אני מבקש ממך המלצה על רופא טוב שעובד עם מכבי, רצוי בחיפה. תודה אני

09/01/2007 | 18:01 | מאת: אני

אני לא נמצא בטיפול כבר מספר חודשים ואני לא יודע לאן לפנות אני מבקש המלצה על רופא טוב שעובד עם מכבי. תודה אני

10/01/2007 | 15:24 | מאת: דור

שלום רב עפ"י בקשות דומות אחרות תוכל לראות שד"ר הידש לא ממליץ ע"ג הפורום על רופאים. אבל ייתכן שאתה יכול להחליף מטפל במסגרת המרפאה בטירה? אולי תפנה למנהל המרפאה ותבקש להחליף מטפל. כמובן שאתה יכול לפנות לאחד הפסיכיאטרים שעובדים עם מכבי. יש להם רשימה די מכובדת של פסיכיאטרים. חלק מהפסיכיאטרים של מכבי הם מנהלי מחלקות שעובדים אחה"צ במרפאה עצמאית-פרטית בחיפה והסביבה. הדבר היחידי שאתה צריך לעשות זה להתקשר ישירות עם הפסיכיאטר שאליו אתה רוצה להזמין תור. אין צורך במכתב הפניה. בברכה

11/01/2007 | 00:15 | מאת:

שלום, תודה לדור ואכן איני ממליץ על רופאים בפורום. בכל אופן הדרך הטובה ביותר היא לפנות לרופא אחד מהרשימה ולראות האם יש לך שפה משותפת אתו, במכבי הרי קל יותר להחליף רופאים. כל טוב דר' גיורא הידש