אלצהימר ולחץ דם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/01/2007 | 20:01 | מאת: אירנה

שלום, סבתי בת 78 חולה באלצהיימר. כמו כן, היא סובלת מלחץ דם. לאחרונה רופא ייעץ לנו להחליף את התרופות שאותם היא נוטלת ולהביא לה תרופות חדשות. בין התרופות החדשות הייתה תרופה בשם TRITACE PLUSE. בעלון היה רשום שהתרופה יכולה לגרום לבילבול, עצבנות וקשיי שינה. ואכן, אפשר ליראות באופן ניכר את כל הסימפטומים הללו, אשר לא היו קודם לכן. רציתי לדעת האם זה באמת בגלל התרופה, ומה ניתן לעשות בנידון.

11/01/2007 | 00:05 | מאת: מיכל

שלום לך, התרופה הנ"ל לא שייכת לפסיכיאטריה, אלה לבעיות גופנית, כמו לחץ דם שדורש מעקב ואיזון של לחץ דם. יום יום. בכל מקרה כדאי לפנות לרופא המטפל בה.

11/01/2007 | 00:06 | מאת: מיכל

שלום לך, התרופה הנ"ל לא שייכת לפסיכיאטריה, אלה לבעיות גופניות, כמו לחץ דם שדורש מעקב ואיזון של לחץ דם. יום יום. בכל מקרה כדאי לפנות לרופא המטפל בה.

11/01/2007 | 00:13 | מאת:

לאירנה אני חושב ששאלתך מיועדת יותר לרופא פנימאי או רופא משפחה, אם הדברים שאת כותבת נכונים אז לדעתי הפתרון הפשוט ביותר הוא להחליף תרופה?? אבל תתיעצי עם רופא פנימאי כל טוב דר' גיורא הידש