חייב תשובה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/01/2007 | 19:09 | מאת: כבר לא מיואש

אהלן מה שלומכם...אני לקח 20 מ"ג ריטלין 15 מ"ג ציפרלקס... אני כבר שבועיים בערך מרגיש מעולה ופתאום היום בעבודה חטפתי התקף בגלל תקרית כלשהי עם מישהו מסוים בעבודה שבגללו רוב הבעיות שלי התחילו כאשר הייתי על השפעת אקסטזי והבנאדם ירד לי על החיים....כשחטפתי את ההתקף היום הלכתי לאיבוד יצאתי מריכוז הפה התייבש הרגשתי שמסתכלים עלי לא כמחשבה פרנואידית אלא כי הפה התייבש אז הייתי חייב להעסיק את הפה וקלטתי שמסתכלים ופתאום גם איבדתי קורדינציה בידיים בהליכה ...היה מפחיד ועכשיו הגעתי הביתה ונרגעתי וחזרתי להרגיש מצוין.....מה היה ההתקף הזה? פסיכוטי או חרדה? למה זה קרה? מה יכול למנוע את זה בעתיד?

09/01/2007 | 18:29 | מאת: תמימי

ללא מיואש קודם כל טוב שאתה כבר לא מיואש. נחמד לשמוע גם דברים טובים. ולגבי האירוע- לא היתה כאן פסיכוזה, אולי חרדה, לא הייתי עושה מזה יותר מדי סיפור. כנראה נלחצת מהמפגש עם הבחור שעורר אצלך חששות ותגובה גופנית. קורה. במשפחות הכי טובות. לאט לאט לומדים להרגע, זה לוקח זמן. העיקר לא להתייאש... ערב טוב תמי.

11/01/2007 | 00:05 | מאת:

שלום, יופי שאתה מרגיש טוב ואכן העובדה שנרגעת מהר מעידה על כך שמצבך טוב, בכל אופן איני חושב שהיה התקף פסיכוטי כי התקף פסיכוטי לא נמשך מספר שעות, אם הוא קורה אז לתקופה ארוכה יותר. אבל כמובן שצריך לשמוע פרטים נוספים. עדיין עלולים להיות מצבים של חרדה, הרי לוקח זמן עד שתחזור לעצמך באופן מלא. בכל אופן כדאי שתהיה תרופה נוגדת חרדה כמו לוריוון או וואבן בכיס, זה לא מזיק. כל טוב דר' גיורא הידש