שאלה לגבי סימבאלתה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/01/2007 | 18:36 | מאת: סיגל

שלום ד"ר גיורא, אני משתמשת מזה כ 8 חודשים בתרופת סימבלאתה 30 מ"ג . לאחרונה התחילו לי בעיות בקיבה דהיינו בטן נפוחה בשילוב עם גזים האם יתכן שזוהי תופעת לוואי של התרופה שלפתע הופיעה גם לאחר שימוש של כמה חודשים בכדור...אודה לתשובתך המהירה

11/01/2007 | 00:00 | מאת:

לסיגל אמנם צימבלטה עלולה לגרום לתופעות במערכת העיכול אולם תופעות אלו מופיעות בתחילת הטיפול, לא סביר שיהיו תופעות שמופיעות אחרי מספר חודשים. לכן כדאי לפנות לרופא המשפחה. כל טוב דר' גיורא הידש