שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/01/2007 | 21:12 | מאת: הילה

שלום, אני סטודנטית לעבודה סוציאלית, במסגרת עבודת הסמינריון שלי אני מחפשת חומר תאורטי ומרואיינים בנושא- כיצד מתמודדים מטפלים כמו פסיכולוגים, עובדים סוציאליים כשהם מטפלים בנפגעי טרור לאורך זמן? אודה לך אם תועל עוון אותי לחומר או למטפלים, תודה רבה על העזרה

10/01/2007 | 01:09 | מאת:

להילה דר' עופרה איילון היא מומחית בנושא וכתבה מספר ספרים על הנושא. בנוסף, בפברואר יתקיים כנס של האיגוד הפסיכיאטרי (סניף הצפון) על ההבטים הנפשיים של מלחמת לבנון השניה. כל טוב דר' גיורא הידש