גמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/01/2007 | 21:36 | מאת: אבי

עקב נטילת ציפראלקס שעורר אצלי חרדה התחלתי לפני כחודש וחצי להשתמש בקלונקס. היום אני ללא ציפראלקס "תקוע" עם הקלונקס ומרגיש תלות חזקה בו לרבות: כאבי שרירים, רעד ברגליים כווץ שרירים בכל הגוף..... כיצד אוכל להיגמל ממינון של כ 0.5 מ"ג ליום?

07/01/2007 | 00:59 | מאת: דור

אם אתה סובל מחרדה אז כל ניסיון להפחית במינון של הקלונקס יחמיר את מצבך. לכן זה לא נראה זמן טוב להפסקת הקלונקס. אם בכל זאת אתה מתעקש- רד לחצי כדור למשך שבוע-שבועיים ואח"כ הפסק לגמרי.

07/01/2007 | 17:30 | מאת: אבי

צודק. זה לא הזמן להוריד מינון. הורדת מינון גורמת לי להתקפים קשים לרבות בחילות, הקרנות ליד וללב ועוד ועד. היות ולא כדאי להישאר עם קלונקס בלבד האם מומלץ לחפש כדור SSRI מתאים מסוג/ משפחה אחרת?