כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/01/2007 | 18:58 | מאת: שלומית

שלום, יש לי דיכאון כבר כמה חודשים שלא עובר והפסיכולוג שלי המליץ לי לקחת כדורים פסיכיאטרים. יש לי התנגדות לקחת כדורים אלו מסיבות שונות ורציתי לשאול אם במקרה שלא אקח כדורים, יש סיכוי שאפגע בעצמי ( לא באופן מעשי כמובן )והאם יש סיכוי שבגלל שלא אקח את הכדורים מצבי ידרדר. אציין שלמרות הדיכאון אני עובדת ומתפקדת כרגיל. חשבתי לנסות צמחי באך במקום. תודה ושבוע טוב.

07/01/2007 | 01:11 | מאת: דור

פסיכולוג איננו מוסמך לתת יעוץ תרופתי. עליך להיבדק ע"י פסיכיאטר והוא יחליט לגבי הנחיצות של טיפול תרופתי. כיום הנטייה לתת תרופות גם במצבים קלים של דיכאון אבל זה לא חובה. במצבים קשים של דיכאון בד"כ אין מנוס מתרופות. יש היום תרופות ידידותיות למשתמש ולכן לא כדאי לפסול מראש אופציה כזאת.

07/01/2007 | 08:13 | מאת: שלומית

שלום דור, הפסיכולוג שלי לוחץ עלי מאוד לפנות לפסיכיאטר כדי להעזר בכדורים. הוא די בטוח שמה שיעזור לי נגד דיכאון שלא חולף זה כדור פסיכיאטרי. כתבת שבמצבים קשים של דיכאון אין מנוס מכדורים, ז"א שאין טעם לנסות משהו טבעי או הומיופאטי לפני? (במידה שהדיכאון שלי כזה?). בגלל כל ההתנגדויות והפחדים שלי מכדורים אלו רציתי לנסות משהו טבעי לפני, אם בכלל. רציתי רק לדעת אם בינתיים אני גורמת נזק לעצמי או האם אין סיכוי לעזור לדיכאון בדרך אחרת. תודה שלומית.