כדאי לקחת כדורים לשיפור איכות חיים?
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אם אני סובלת לפעמים מחרדות, ומתגברת עליהן ללא תרופה אבל זה סתם פוגע באיכות החיים,ולפעמים עולה בבכי, לחץ ומאמץ לצאת מזה כשזה קורה, (בסוף אחרי האנרגיות שאני מוציאה להעביר את זה זה עובר) , האם במקום זה כדאי לקחת נניח לוסטרל על מנת שאיכות החיים תהיה יותר טובה או להמשיך להתגבר על החרדות ללא כדורים אבל כאמור עם הרבה אנרגיות שאני מוציאה שהחרדה תעבור? אני נאבקת בחרדה וכדור יכול לעזור, התייעצתי עם פסיכיאטר שאמר לי שחבל לסבול- אם יש לי כאב ראש אני לוקחת כדור, אז גם כאן אפשר לקחת כדור לעזרה ולא לסבול, למרות זאת אני מתלבטת כי אני מרגישה רע עם זה שאני לא מתמודדת ובסוף פותרת את החרדות עם כדורים.. מה לעשות?
לא שווה להתמודדות אם אפשרות של השמנה , צלילה לדיכאון יותר חריף , תלות בכדורים ואולי התנהגות קיצונית שתתחיל כתופעת לוואי. החיים הם התמודדות ודיכאון שאפשר להתמודד איתו הוא רק עצב.
לדעתי, כל עוד את מצליחה לתפקד, תמנעי מכדורים. שמרי לך את הכדורים לאופציה במידה ולא תצליחי להתגבר, והחיים שלך יפגעו בשל כך. מעבר לזאת, הייתי מציעה לך לנסות גם טיפול פסיכולוגי ממוקד, שיסייע לך להלחם בהצלחה בחרדות כל טוב ראומה