עזרה בבקשה!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/12/2006 | 12:43 | מאת: אבי

שלום רב ד"ר אני סובל ממצב נפשי קשה.דכאון וחדרה . אני רוב הזמן מסתגר בבית יש לי אישה וילדה אפילו איתם כמעט ולא יושב ובוריח כול הזמן מהם .אם אני רואה אותם ממרחק מנסה כמה שיותר להתחבא ולהסתתר . יש לי פחד עצום!! מהאנשים ומהסביבה מהשכנים ומקומות פתוחים .רוב הזמן מחשבות רעות על מחלות של סרטן ודומה שמפחד שיקרה לי . כול זה נבע לאחר שנפצעתי בצבא לפני כ14 שנים זה התחיל מפגיעה בגב ואז התחיל בעיות בשתן שאני עושה צנטורים 5 פעמים ביום .ובעיות בתפקוד המיני שמאוד קשה לי לקים יחסי מין .ויש לי רוב הזמן כאב רוש חזק מסביב לראש עם לחץ מהצדדים .אני מטופל על ידי פסיכיאטר אבל אני רוצה לדעת יותר על מצבי בבקשה אם יכול להסביר לי אני אהייה מאוד מודה לך .אני מטופל על ידי 1.ריסברדל 2.אלפרליד 3.קסנאקס 4.טרזודיל 5.איקסל.

17/12/2006 | 23:42 | מאת:

לאבי אני מבין שאתה סובל והטיפול הנפשי לא משפר מספיק את מצבך. לצערי לא אוכל לאבחן ולהסביר את מצבך אחרי מכתב קצר ברשת. לדעתי אתה יכול לפעול בשתי דרכים. ראשית לבקש מהפסיכיאטר המטפל פגישה ארוכה יותר ולשאול אותו את השאלות או אפשרות שניה, לקחת את כל המסמכים ולהגיע לפגישת ייעוץ/חוות דעת נוספת אצל פסיכיאטר אחר והוא יסביר לך יותר ואולי יהיה לו רעיון כיצד לקדם את הדברים חג שמח דר' גיורא הידש