בעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/07/2002 | 05:25 | מאת: דודי

אשמח אם מישהו יוכל לנדב לי מנסיונו בעניין זה. אני בן 26 שסובל קשות מבעיות של קשב וריכוז ADD שאלתי היא האם יש טיפול אחר מלבד ריטלין אשר יכול לעזור לי בפתרון הבעיה או שמה לנצח נגזר עלי להמשיך ולסבול מתופעה זו? אשמח לקבל כל עצה בנושא זה בתודה מראש דודי

13/07/2002 | 17:49 | מאת: אלירן

אתה לא עושה ספורט,נכון ? התרופות לא יעזרו לך,רק יטעו אותך,יטעו את ההרגשה אבל לא יתקנו את הסיבה... אני מקווה שאני עוזר לך, ואני מקווה שאתה לא מעשן ולא שותה.

13/07/2002 | 18:45 | מאת: גיא

אולי תפסיק לשדל אנשים לעשות ספורט,לבן אדם יש בעיות ריכוז .