שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/11/2005 | 01:28 | מאת: טלי

האם ניתן לקחת אלדוספירון יחד עם אפקסור וקלונקס? (ראיתי באינפומד - בערך של התרופה- שיכולה להיות בעייה בלקיחת מרגיעים מסויימים (ברביטוראטים) וכן במקרה של צורך בהרדמה מקומית, וכי התרופה פועלת על אפניפרין.).

11/11/2005 | 22:32 | מאת:

לטלי אין בעיה עם אלדוספירון וגם אין בעיה עם הרדמה מקומית, ברביטורטים הן תרופות ישנות שכמעט ואינן בשימוש כיום. האפקסור פועל על הנוראפינפרין שבמוח ואין לו כמעט שום השפעה על האפינפרין שבמחזור הדם. בכל אופן צריך לעדכן את הרופא שמרדים על התרופות. שבת שלום דר' גיורא הידש

12/11/2005 | 02:46 | מאת: טלי

תודה. האם הלסיון נחשב במשפ. הברביטוראטים? כמו כן- על האפקסור רשום בדבר הורדת לחץ דם אפשרית. האם עלולה להיות בעייה בשל כך. שוב תודה טלי.