האתר סגור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/04/2002 | 22:11 | מאת:

לגולשים שלום לצערי הנהלת הפורומים החליטה על הוספת פרסומות בצורה אגרסיבית איני חושב שפרסום זה הוא ראוי ומכבד את צבור הגולשים כל זמן שזו המדיניות אני נאלץ להפסיק את השתתפותי בפורום בברכה ואני תקוה למצוא אפשרות אחרת לקשר עם צבור הגולשים בברכה ד"ר אבני עמי

14/04/2002 | 22:24 | מאת: נו באמת

בסך הכל פרסומות אנחנו הגולשים רגילים לזה

14/04/2002 | 23:58 | מאת: HERA

סוף-סוף מישהו שתומך בגולשים!!!! תודה!

15/04/2002 | 00:38 | מאת: פרסומות? כבוד? כנ"ל נו באמת..

פרסומות לא ראויות מזיקות למפרסמים ולמוצרים אותם הן מנסות לקדם. אין קשר בינך לבין הפרסומות כמו שאין קשר בין איכות הסרט המוקרן לבין איכות הפירסומות במהלכו. אם מפריעות לי הפרסומות אז אלך לראות סרט בערוץ אחר. אותו כנ"ל. למי שזה פגע בכבודו הוא היום כבר בפורום אחר.אז בלי לפגוע כמובן, אני לא מרגישה שזה לא מכבד אותי. אתה יכול לדבר רק בשם הכבוד האישי שלך.

15/04/2002 | 18:24 | מאת: למה הכוונה

על איזה פרסומות מדובר - האם הכוונה חיפוש מתנדבים למחקר רפואי?

16/04/2002 | 02:00 | מאת: גימל

אתה צודק הפירסומות נורא מפריעות

18/04/2002 | 00:40 | מאת: רונן

הרופא הנכבד לא מבין כי הפרסומות הן כנראה הסיבה היחידה שאתר דוקטורס נותן לגולשים את השירותים שהוא נותן ללא תשלום.