ציפרלאקס
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני נוטלת ציפראלקס מזה כחצי שנה וכאחת מתופעות הלוואי של התרופה , אני חשה שיש ל י עיכוב בשעת יחסי מין מלהגיע לאורגזמה , זה לוקח הרבה זמן וזה הרבה יותר חלש בעוצמות מבעבר ( לפני לקיחת התרופה ) כיצד ניתן להתגבר על הבעיה הזאת.
האפשרויות הטיפוליות הן: 1. תוספת של תרופה שתנטרל את תופעות הלוואי של עיכוב באורגזמה שנובעת משימוש בציפרלקס-SSRI. זה יכול להיות אחת מהתרופות הבאות: סורבון-בוספירון, זייבן-בופרופיון, ציפרוהפטדין, אמנטדין ועוד. 2. הפסקת טיפול ל-48 שעות בסופי שבוע, בתיאום עם הרופא בלבד. 3. החלפת התרופה לתרופה אחרת. מהלך שכרוך בסיכון. 4. העצמת הגירוי המיני ע"י הפרטנר שלך כמו שילוב טכניקות בחדירה, גירוי אוראלי ועוד.
לורדית הכל נכון אבל לצערי רוב השיטות לא כל כך עוזרות. הדבר העיקרי הוא שלא נגרם לך שום נזק וכאשר תסיימי את הטיפול הרצון המיני יחזור וגם התופעות המפריעות יעלמו. כך שאחרי סיום הטיפול תחזרי להרגיש בטוב. כל טוב דר' גיורא הידש